My sweater is from Ralph Lauren, I have no pants

Overskriften kommer av at jeg nettopp har sett biefilmen, herremin så søt.

Ellers har jeg vært veldig mye opptatt i det siste med altfor mye. Fire kamper i uka og mye lekser. Likevel synes jeg det går fint, og jeg trives veldig godt. Jeg har mye å se fram til nå, og jeg gleder meg masse. I uke 7 får jeg besøk av ei eller en fra Estland i en uke i forbindelse med et utvekslingsprogram vi har på skolen. I mai skal jeg til Estland til en liten landsby som heter Kilingi-Nõmme. Der skal jeg bo hos samme person som har bodd hos meg. Det blir utrolig spennende, for jeg vet veldig lite om Estland. I løpet av uken jeg skal være der nede skal jeg blant annet innom Tallin, noe jeg gleder meg veldig til. Forhåpentligvis skjønner de litt engelsk, for jeg tviler på at jeg skjønner noe særlig estisk. Det skal visst være ti ganger verre enn tysk, fordi det er så mange kasus. På skolen lærer de russisk og tysk, og jeg kan ingen av delene. Dette kan bli spennende! Jeg valgte å melde meg på siden fransklæreren ikke er i form til å dra på noen tur med oss. Dessuten skal Muff også være med www.halfempty.blogg.no fordi hun går i kultur og kommunikasjonsklassen som arrangerer turen. Bound to be a success!

Se så fine farger!
lkk
talliniestland

6 kommentarer

Merci Beaucoup

18.jan.2009 kl.13:40

TUSEN TAKK søte deg! :-) Bare til å spare. Jeg har ikke farget håret mitt på 2 år, så hestehalen er nok farget. Men det var kjempesnilt sagt! Så heldig du er som skal til Estland. På bildene ser det skikkelig fint ut, nesten som Bergen (bare hundre ganger finere). P.S: jeg skal kanskje begynne å spille håndball igjen! Har savnet det mer og mer, spesielt når du skriver om det. Gamlelaget vårt planlegger å ta en reunion!

J

18.jan.2009 kl.16:00

Estland er stygt, gammelt og sjarmerende på en gang. Gamlebyen verdt et besøk.

Regine

18.jan.2009 kl.16:09

Takk, ja eg gjekk i kjolen =))Oh, så spennende å dra til estland då! då burde du dratt på spa, det e så billig der!

The Teller

19.jan.2009 kl.07:19

Svar: Takker og bukker for det, hehe.Kanskje det blir en blogg-limerick bokutgivelse en gang?

Regine

19.jan.2009 kl.12:59

Ah, du skal på spa ja? det blir sikkert superherlig, og for ein kjempe overkommelig pris!! Håper du får ein fin mandag:)
Jeg har vært der selv faktisk.Det er akkurat det. Mange feiler å se det. Det som ligger i mellomrommet mellom vakkert og tårer.

Skriv en ny kommentar

hits