Sunny Road

Wrote you this, hope you got it safe
It's been so long, I don't know what to say
I travelled round through deserts on my horse
But jokes aside, I wanna come back home
You know, that night, I said I had to go
You said you'd meet me on a sunny road

- Emiliana Torrini

Det er forresten en av de nydeligste sangene jeg vet om.

Daglig leder på Bakeriet i Drammen ringte meg nettopp og tilbød meg jobb. Jeg har vært veldig aktiv på jobbfronten i det siste, da jeg har funnet ut at jeg vil ha lappen på bursdagen min. Jeg har vært på to intervjuer denne uka, og begge skulle ringe meg iløpet av uka. Dermed ble det "første mann til mølla", hvor Bakeriet vant(nå følte jeg meg plutselig veldig attraktiv). Jeg tror det er like greit, siden jeg bare blir nødt til å jobbe én dag i uka, og annenhver lørdag.


Igår deltok jeg og lillesøster på UKM, og vi gikk videre til fylkesmønstringen! Veldig artig. Vi sto på scenen i kofter og koste oss veldig. Det var veldig mange deltakere i år, og ufattelig mange flinke. Å få være en del av det var flott. Jeg hadde ærlig talt ikke trodd at vi skulle komme videre, så det var litt av en overraskelse. Jeg har vært med i UKM fire ganger, og kom videre første gangen jeg deltok. Det er et flott arrangement som gir ungdommer mulighet til å vise fram talentene sine uten press. Det er ingen "vinner", men noen heldige får være med videre. Man kommer sjelden videre flere ganger på rad, noe jeg synes er fint. Litt urettferdig er det nok, for to av bidragene som var igår burde ha kommet videre, selv om de gikk videre ifjor.


Noen bilder fra UKM tatt av min kjære nabo som jobber for Liernett

dsc0060

dsc0067

dsc0071

9 kommentarer

Merci Beaucoup

31.jan.2009 kl.13:21

Lykke til videre i UKM! Kjempeflott at du har fått deg jobb, det er gøy å tjene egne penger :-) Selv sparer jeg litt og litt til en sydenferie.

Kristine

31.jan.2009 kl.13:24

Kom dere videre ? :O Så bra :D :D

Eirin!

31.jan.2009 kl.13:32

Gratulerer, håper dere kommer dere videre !

Merci Beaucoup

31.jan.2009 kl.13:33

Jeg er nesten helt frisk. Bare litt dedd i desen, men takk! Jeg trenger alle helse-ønsker jeg kan få, så jeg ikke blir syk igjen. Tror jeg er back på bloggen imorgen :-) Ha en fin helg du og.

J

31.jan.2009 kl.15:47

Den er nydelig.Hm, secret crush på mini, hms? ; p

Netta

01.feb.2009 kl.20:49

Selv om det ikke gikk så fint når vi sang den, er den nydelig! Hadde du hørt den før det? Gleder meg til å se deg i morgen!

The Teller

02.feb.2009 kl.13:44

Svar: Man kan selvsagt være helt perfekte kvinner selvom man ikke er en kløpper på kjøkkenet. Jeg kan ikke stryke klær, eller, jeg velger å ikke stryke klær - jeg syntes det er forferdelig. Men føler meg som et bra støkke kvinnfolk lell.Bakeren i Drammen sier du? Det høres ut som en koselig jobb. Det må vel være utelukkende glade kunder hos deg.Man blir liksom ikke så sur av å gå å kjøpe deilig brød og kake.

marthe Berget

04.feb.2009 kl.13:39

Jeg har utfordret deg på bloggen min ;D

Vutarie

04.feb.2009 kl.21:16

oi, gratulerer! og jeg vil også ha jobb, wuæh

Skriv en ny kommentar

hits