Blackbird

Marthe utfordret meg, og jeg skal vise dere det 6. bildet i den 6. mappen på pc'en min.

Voilà! Ser du likheten?
liv og inga

Igår var den første arbeidsdagen min på Bakeriet. Det var ikke så verst egentlig, selv om det ble mye vasking og rydding. Arbeidsklærne er igrunn ganske morsomme selv om det inkluderer en helt grusom kokkelue som det ikke går an å se bra ut i. Men, det kunne vært verre! Jeg har skrevet under arbeidskontrakt og jeg har fått vaktliste. Nå i starten er det en god del ekstra vakter, siden jeg har intensiv opplæring. Én ting er sikkert, jeg kommer til å bli god til å vaske..

Black bird singing in the dead of night
Take these sunken eyes and learn to see
All your life
You were only waiting for this moment to be free

- The Beatles

6 kommentarer

Du headbange alstå? Wov ; )Låta er great, har du sett Skins (tvserien)?Dette er linjene for meg: Blackbird singing in the dead of nightTake these broken wings and learn to flyAll your lifeYou were only waiting for this moment to arise

Kristine

05.feb.2009 kl.18:23

Når var møtetiden din da ? :PHehe.. Tørt å spurt om lønn enda ? XD

Nora

06.feb.2009 kl.13:30

Blackbird er en av mine yndlingssanger. Hører på den hver kveld når jeg legger meg:)Har forresten flytta bloggen min jeg! :)

Ida

07.feb.2009 kl.23:52

Haha. Syns alle som blir utfordret bare finner søte bilder jeg :)
Ja, til og med jeg synes den er litt kul (tenk det!). Den har sine "svakheter", men er way better enn alle de seriene fra landet et sted i USA, Britain rocks, rules. Karakterene er gode.

Merci Beaucoup

10.feb.2009 kl.22:10

Hehe takk :-) Dere var prikklike! Den eneste forskjellen er vel alderen! Jobben blir mye lettere etterhvert, vent og se.

Skriv en ny kommentar

hits