Inga Oskal Eidsvåg er klassifisert tjenestedyktig

Ja, det stemmer! Jeg var på sesjon på torsdag, og det gikk over all forventning. Jeg, Anna og Turid dro nervøse til Oslo S med 07.22-toget fra Asker for å dra til Langkaia på sesjon. Da vi kom dit ble vi delt i to grupper hvor vi skulle få informasjon om forsvaret og utdanning i forsvaret. Ikke så spennende for min del, da jeg hadde lest om det meste før jeg kom dit. Deretter ble vi delt i to nye grupper, hvor den ene delen av oss dro for å ha helsesjekk og prat med offiser. Først hadde jeg en prat med en koselig soldat om interesser, før jeg dro inn til en annen soldat for å måle høyde, vekt, syn og hørsel. Det gikk strålende, og da jeg kom inn til legen fikk jeg vite at jeg fikk 9 i helse, som er det beste, og at jeg var erklær tjenestedyktig. Smilende gikk jeg videre inn til sesjonsoffiseren og fortalte at jeg hadde tenkt til å søke flyskolen. Han advarte meg om hvor hardt det kom til å bli, men det visste jeg jo.

Det siste på programmet var teoriprøven, det jeg gruet meg mest til hele dagen. Først fikk vi en matteprøve som var lett i starten og ble verre etter hvert. De siste oppgavene klarte jeg ikke svare på, og jeg ble ikke ferdig før tiden gikk ut. Nervøs startet jeg på neste prøve som var figurer. Her tror jeg at jeg svarte mye rart, burde nok ha øvd litt mer på forhånd. Den siste prøva var ordlikhet, som gikk veldig fint. Man skulle finne synonymer. Prøvene tok til sammen en time, og vi gikk ut for å vente på resultatene. De kom altfor fort. Med hjertet i halsen gikk jeg bort til soldaten som satt med resultatene. Man måtte ha 5 av 9 for å kunne søke befal- eller flyskolen så jeg var nødt til å 5 eller bedre. Jeg fikk 6! Heldigvis. Spesielt bra var det ikke, men det holder ihvertfall til det jeg vil. Første skritt på veien mot å bli jagerflypilot er nådd. Sommerferien skal jeg og Anna bruke på å trene. Bli sterke, raske og enda mer motiverte. Anna skal søke Hærens befalskole, jeg skal søke flyskolen. Om vi kommer inn blir spennende å se.

Glad søndagsInga
dsc02122

som har laget lapper
dsc02126

3 kommentarer

Det er vanskelig å si helt, men jeg gir han en 4er. Han leverte enkelte meget gode versjoner/opptredener. Hadde litt blandede forventninger da han har et spesielt rykte som live-artist. Men det var en fin kveld. Didn't know there could be so many potentially me ; )

Merci Beaucoup

29.mar.2009 kl.21:59

Grattis!!! Selv var jeg aldri på sesjon (glemte å svare eller noe lignende), men skulle ønske jeg fikk oppleve det. Broren min fikk også 9 på helse, og 8 av 9 på teorien (/iq). Og nå hadde han fått brev hvor de anbefalte han om å søke hit og dit (tror ikke han kommer til å gjøre det pga 10 års arbeidsplikt etter at han er ferdigutdannet der). En kompiss av broren min fikk knallbra på alt, også på teorien, men fikk 2 på psyken = erklært ikke tjenestedyktig (hehe). Men ja, gratulerer. Jeg merker jeg er litt masete i dag... Lykke masse til med å søke, håper du kommer inn. Bare kom til Bergen du! Verdens fiiiiiiineste by. :-)

Regine

30.mar.2009 kl.07:56

Fine bilder av deg, så søt du var med flette i håret, veldig fint :) Håper du får ein fin mandag!Høres forresten ut som ei fin påske du har foran deg =)

Skriv en ny kommentar

hits