Streetlights og kroppsidealer

Min påskeferie var herlig! Jeg møtte min russiske tvilling ifølge familien, Olga. Genial dame med mer energi enn noe annet menneske jeg har møtt. Hun jobber som tolk, og jobbet som frivillig på påskefestivalen. Olga fortalte om en episode hun hadde hatt med bestemoren hennes fra Russland. De hadde pratet med hverandre over skype, og de kunne se hverandre ved hjelp av webcamera. Plutselig begynner bestemoren til Olga å gråte, og hun spør hvorfor. Bestmoren prøver å skjule at hun gråter, men gir til slutt opp. Hun sier at hun gråter fordi hun synes Olga er så stygg. Hvorfor måtte hun bli så stygg når alle de andre i familien er så pene? Tenk å si noe sånt. Heldigvis tåler hun her frøkna det meste, men ille er det uansett. I Russland skal man være lyse, tynne, hengslete og sjenerte. De skal overhodet ikke ha noen former som gjør at de ser kvinnelige ut. Overhodet ikke rart at ei sunn jente som Olga ikke holdt ut i Russland lenger enn nødvendig.

Pene Olga!
n54251101310129954796

Olga og meg på jam! Litt slørete i blikket..
n54251101329433307870259Jeg skal få lagt ut litt flere bilder fra ferien så fort jeg får kontroll på dem.

Jeg fikk høre mye bra musikk iløpet av påskeferien også. Onkel Anders viste meg en kar som heter Jarle Bernhoft som spiller soul/funk-inspiererte saker. Han bruker loop station, som gjør at man kan høres ut som et helt band hvis man gjør det riktig. Han gjør det definitivt riktig, og jeg liker musikken bedre og bedre jo mer jeg hører på det!

www.myspace.com/jarlebernhoft - sjekk video nr. 2, den er knall!
Disse to videoene er også verdt en titt/lytt:
http://www.youtube.com/watch?v=yRrWHwlG594
http://www.youtube.com/watch?v=vIAZtdTgsWU

4 kommentarer

Regine

15.apr.2009 kl.17:49

Oi, tenk å seie noke sånt. Ho var jo kjempefin!! så merkelig at dei syns det e fint å være så spinkel og hengslete.. interessant med kulturer!! høres ut som du har hatt ei fin påske:)

Merci Beaucoup

19.apr.2009 kl.01:37

Vel, besteforeldre er noe for seg selv! :-)

Ingvild

19.apr.2009 kl.14:47

Hun var jo kjempesøt, makan til bestemor! At det å være sjenert er et skjønnhetsideal, sliter jeg litt med å forstå. Bra at du har hatt en fin påske :) Så herlig musikk. Er Jarle Bernhoft han som var voklist i Span tidligere? :p

Tora

27.apr.2009 kl.08:39

Jeg la merke til noe. Litt treg i oppfattelsen, men nå så jeg at du faktisk ikke har noen header! Er det fordi du ikke liker det eller fordi du ikke har tatt deg tid til å lage en?

Skriv en ny kommentar

hits