Together Through Life

Du vet du er fan når du skriver nynorsk for harde livet i tre effektive timer slik at du rekker 12-bussen til Drammen og løper inn på platekompaniet i frykt for at den nye Dylan-CD'en er utsolgt. Heldigvis var den ikke det. Nå sitter jeg hjemme i stua mi og hører. Og ja- den er fantastisk. Jeg er helt enig med Dagbladets anmeldelse. Nå har jeg nettopp hørt "My Wife's Home Town", genial låt. Noe som overrasker meg er at den ikke minner noe som helst om Modern Times, den forrige studioplaten hans. Han har en ny sound som virkelig imponerer. Stemmen hans er også overraskenede bra. Det var ingen plan bak denne platen, annet enn at han skulle lage litt filmmusikk til en film jeg ikke husker navnet på. Han ble så revet med at han til slutt hadde en hel plate, hans 33. studioplate. Mannen er utrolig. Sammen med selve platen er det en DVD med et intervju og en CD fra radioshowet hans "Theme Time Radio Hour". Jeg har en fra før av, og det er veldig interessant å høre på. Han spiller sanger han synes er bra, og sanger som har inspirert han. En annen ting jeg merket meg er coveret. Det ser veldig bra ut. Nå kjenner jeg at Dylan krever min fulle oppmerksomhet, for jeg har kommet til spor 5, "Forgetful Heart" og jeg hører at den kommer til å bli blant mine favoritter. "Why can't we love like we did before? Forgetful heart". Rå og følelsesladd. Akkurat sånn jeg liker han.

CD-coveret. Love it.
dddddd

4 kommentarer

Tora

27.apr.2009 kl.14:39

Jeg sitter i nabo-rommet (hehe) og hører med et halvt øre på musikken fra CD'en din, og faktisk er jeg nødt til å innrømme at det ikke er dårlig, faktisk ganske grei. :) Dylan overrasker.

Merci Beaucoup

27.apr.2009 kl.17:00

Visst trenger jeg lykke til!! :-(
Nå var Modern Times litt spesiell da. Jeg har ennå ikke rukket å høre stort på den, tror det blir først i kveld. Jeg likte coveret veldig godt og, gjør seg fint. Og du er fan, no doubt.

Ingvild

30.apr.2009 kl.14:29

Dylan er musikkverdens svar på en gud! Herlig smak du har, såpass har jeg skjønt ut av dette og tidligere innlegg ;)

Skriv en ny kommentar

hits