Far away where the soft winds blow, far away from it all

There is a place you go, where teadrops fall..

Idag er en fin dag. Jeg sto opp tidlig fordi jeg måtte rekke å fylle bensin. Til tross for at solen skinner var det iskaldt å kjøre til skolen, og jeg er fortsatt kald. Forhåpentligvis blir det bedre på veien hjem. Jeg kommer ihvertfall tidlig hjem. Jeg begynner å se slutten av skoleåret, og skriftlig eksamen trekkes den 14. Jeg krysser alt jeg har for å komme opp i engelsk eller fransk. Det hadde vært fantastisk. Bare jeg ikke kommer opp i fysikk muntlig skal jeg nok klare å puste lettet ut.

Jeg vil på festival i sommer, men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilke(n). Hove ifjor var amazing, men programmet er ikke like skreddersydd for min smak i år. Men, det er jo alltid fint å høre nye band. Øya har definitivt et veldig bra program. Forskjellen er at det ikke blir samme festivalopplevelsen siden man ikke bor der. Jeg bor uansett veldig nært. Likevel har jeg veldig lyst til å se Ungdomsskulen igjen og Bon Iver, Arctic Monkeys, Røyksopp, Marit Larsen, Band of Horses, Norma Sass, Tommy Tokyo, Lily Allen og Crystal Castles frister. Jeg får se hva det blir til, en bra sommer blir det nok uansett!

Sååå glad.
ings

14 kommentarer

Kristine

04.mai.2009 kl.19:22

sv: Jeg er egenlitg ikke helt sikker hvor Pull and Bear er fra. Var i en av butikkene dems da jeg var i Spania i sommer, så kanskje de er derfra? Sjekk ut hjemmesiden: Pullbear.com , de har masse fint!

Hanne

05.mai.2009 kl.10:44

Jeg har faktisk aldri vært på festival, men hvis jeg skal på noen i sommer så blir det nok Øya!
Øya anbefales. Kanskje jeg skal dit selv, blir sikkert utsolgt snart. Mulig jeg stikker på Norwegian Wood neste måned da. Ellers skulle jeg gjerne vært på Hultsfred i år.

Regine

05.mai.2009 kl.15:38

å så fint bilde av deg!!:)Svar: Vel, eg går jo ikkje på diett for å slanke meg då.. det e jo pga.ein sjukdom eg har. ellers hadde eg ikkje gjort det.. for glad i søtt og junkfood for det.. men no må eg bare.

Ingvild

05.mai.2009 kl.19:45

Tror øya blir bra i år, ja! Roskilde og, hvis man virkelig skal ta av på festivalfronten ;) The mars volta, oasis, röyksopp, coldplay.. Aah ;pKjempefint bilde!
Midt i min eksamensperiode og, men det bryr jeg meg ikke om når Nick hever stemmen ; )

Regine

08.mai.2009 kl.12:54

Håper du får ein kjempefin fredag og ei god helg!!:)
God helg til deg og.Hun har hevet seg på dette landsmøtet, og litt av den gamle jernkvinnen er tilbake. Men det blir uansett et bytte etter valget om ikke vi kryper nært de 20 %. I fremtiden ser jeg at det å ha to forskjellige personer, som parlamentarisk leder og statsminister kandidat, som en mulighet. Kombinasjonen H/FrP er en av flere mulig løsninger. Mye er åpent enda. Det eneste som gir sikkerhet er et sterk H, så gi din stemme til oss ; ) Nå diskuteres det på landsmøtet om å styrke det norske forsvaret, det trengs (som per dags dato er en vits).

Nora

11.mai.2009 kl.21:12

Sååå PEN!

Ragnhild Skaara

13.mai.2009 kl.11:39

Hei,jeg tar kontakt på vegne av NRK programmet I kveld ettersom vi er på jakt etter en førstegangsvelger og forstår det som om at du er det? Fint om du har mulighet til å ringe meg på 23044008 / 93435930 evt sende mail: ikveld@nrk.no.Det gjelder en skype-forespørsel til kveldens sending, så jo raskere du har mulighet til å respondere, jo bedre!Mvh,Ragnhild Skaara :)

Martine Elise

13.mai.2009 kl.19:30

Jenta mi! Jeg visste ikke at du hadde blogg :O Så kult!Du er NYDElIG du :) Og jeg blir gjerne med deg på festival i sommer ;)

Merci Beaucoup

13.mai.2009 kl.20:34

Men i år er det 3mx (/R2) privatisteksamen. Kan ikke sammenlignes. Og jeg begynner å bli lei av å regne oppgaver.... Får håpe på det beste.. :-) Takk for at du er så snill!
Oi, hva mener du? Nå må du fortelle =) Faste og faste vet jeg nå ikke, men en vet aldri hvem som titter innom når jeg skriver noe lurt ; )
Spennende, det går nok fint. Du har forhåpentligvis masse god input fra meg ; p

Skriv en ny kommentar

hits