Where poets speak their heart, then bleed for it

Den siste uken har vært over middels innholdsrik for min del.

På onsdag var jeg med på programmet iKveld på nrk2 fordi nrk hadde fått vite at jeg var førstegangsvelger, og de ville ha meg med i programmet over skype. Det gikk igrunn ganske fint, og jeg følte jeg fikk sagt det jeg mente om ungdommens lave valgdeltakelse. Selve reportasjen handlet om en bestemor som var fortvilet over politikerne, fordi hun mente de brukte all tiden sin på å rakke ned på hverandre, framfor å engasjere velgerne.

Se klippet her: http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/494060, ifølge lillesøster var innslaget med meg når klokken viste 37. Selv synes jeg det er superflaut å se det, følte meg en smule malplassert der jeg satt foran webkameraet. Stikk gjerne innom bloggen til lillesøster: www.toe.blogg.no, den understreker hvor forskjellige vi faktisk er. Hvem av oss er adoptert, tro?

På fredag fikk jeg vite at jeg kom opp i fransk skriftlig, og jeg er igrunn ganske glad for det. Jeg satser på en 5'er. Alternativene var matte og engelsk, og selv om engelsk hadde vært fantastisk klager jeg ikke. Jeg skal opp 26, altså neste tirsdag. Spennende! Idag hadde jeg dobbeltime med fransk nivå 1 sin fransklærer, fordi vår var borte. Ikke dumt!

Jeg har blitt spurt om å synge i et bryllup i Skoger kirke i August, og selvfølgelig sa jeg ja. Tenk at noen vil at jeg skal synge i bryllupet deres! Jeg har sunget i bryllup tre ganger før, og det er alltid like flott. Jeg er en del av noe de kommer til å huske for alltid. Kanskje blir sangene jeg synger "deres" sanger. Derfor synes jeg også det er vanskelig å velge sanger. Det er spesielt vanskelig når jeg ikke kjenner de jeg skal synge for, som er tilfellet nå. Bruden er fra USA, altså må det bli noe engelsk.

17.Mai var også fin, heldige med været var vi også. Ulla Nævestad, ordføreren vår holdt tale ved krigsgravene i Sylling. I tillegg la 3.kl på Sylling skole ned hvitveis på gravene, slik det gjøres hvert år. Alt for å hedre de en canadier, en australsk og åtte engelskmenn som ble skutt ned over Sylling den 9.April. Et filmteam fra Australia var til stede for å filme seansen.

3. kl legger ned hvitveis
dije
Bilde: Lierposten

17.Mai.
bilde00617052009001

2 kommentarer

Det gikk jo riktig så greit det. De snakker litt om et par poenger jeg nylig skrev i en leder, hvor jeg skriver om politikk og lav valgdeltakelse blant de under 30. Men hva du bør stemme vet vi jo begge to ; )

Ingvild

19.mai.2009 kl.15:28

bra det er flere som er fornøyde med eksamenstrekket :) Syns du var flink jeg! Hadde det vært meg, ville jeg vært rød som en tomat ;)

Skriv en ny kommentar

hits