We think we're free, but even the birds are chained to the sky

Jeg har herved bestemt meg for at det faktum at jeg er høy ikke skal bestemme hva jeg kan, og ikke kan ha på meg. Hele livet har jeg unngått høye hæler, i frykt for å rave enda høyere over alle andre. Med årene har jeg akseptert at høyde er noe man ikke kan gjøre noe med. Misforstå meg rett, jeg har ingenting imot å være høy! Men, det følger med ulemper når det gjelder klær- spesielt bukser og sko. Bukser er sjelden lange nok, og sko er sjelden lave nok.

Derfor er det fint at Cheap Monday finnes, lange bukser uten at man svømmer i dem!

Denne kommer i posten om få dager
jeje

Og disse skoene. Inga + 11cm = 193,5cm. Litt upraktisk? Det får så være.
ddss

For øyeblikket spiser jeg taco og leser til franskeksamen som jeg skal ha imorgen. Jeg føler meg forberedt, og satser på at det kommer til å gå fint. Etter håndballtreningen ikveld tenker jeg å slappe av med Amelie for å få inn litt franske impulser.

amelie714841

Il y a du printemps de l'air, et je suis heureux!

6 kommentarer

Kristine

25.mai.2009 kl.17:50

Drit kule sko :D

Merci Beaucoup

25.mai.2009 kl.21:03

Jeg har det samme problemet, bare andre veien. Nedover. Men bryr meg egentlig ikke så mye. Kjempebra innstilling! Lykke masse til på eksamen, jeg vet det kommer til å gå flottere enn flotterst, fordi du er god i fransk, siden du ofte er i Frankrike. Lykke til! :-)
elegance is a progressive concept

Martine Elise

27.mai.2009 kl.00:03

Det er flott, jenta mi. Du kommer til å se råbra ut i høyhelte sko. Og den buksa så drit digg ut.Franskeksamen ja, lykke til. Det klarer du :) DU er jo så flink. Stolt av deg jeg!

Mona

28.mai.2009 kl.09:40

Syns høye jenter er utrolig flott jeg!! :)
Det er forresten a gift, å være høy.Jeg er enig med deg i at samene føler jeg vondt for, det utrolig hva vi nordmenn har gjort av grusomheter mens vi samtidig beskylder andre.Likevel, det er ulogisk politisk sett å bruke penger på et ting som ikke har noen reell makt. Men det kunne kanskje være en tanke å gi samene litt mer faktisk innflytelse. Flertallet i befolkningen er nok for å legge ned Sametinget, men flertallet i befolkningen ser også veldig sjelden berikelser. Massens tyranni.

Skriv en ny kommentar

hits