Hyttetur og sulten torsk

Nå er jeg hjemom en tur, er på hytta vår i Drøbak denne uka. Kjæresten var med fra søndag til idag, og vi har hatt det supert i nydelig vær. Vi fikk også fisket, og fikk i alt 8 fisk hvor den ene kunne regnes som to i og med at den hadde en hel makrell i magen. Vi fikk fire torsk, to makrell, en sei og en piggfisk som jeg ikke er helt sikker på hva heter. Småskummel var den ihvertfall. Jeg har lest til teoriprøva fram til idag, og planen var å ta den imorgen. Vegvesenet har ikke åpent imorgen, så da må jeg opprettholde kunnskapen til neste tirsdag. Forresten tør jeg ikke se på mobilen min om dagen fordi det tikker inn meldinger fra 2244 med oppdateringsmeldinger fra Hove. Jeg er fortsatt bitter fordi ingen ville være med meg. Snufs. Men det kommer da nye festivaler?

Litt av et beist.. (en HEL makrell i magen, og han ville ha mer??)
dsc0122
dsc0120

5 kommentarer

Merci Beaucoup

25.jun.2009 kl.07:45

3mx tilsvarer R2, selvom ryktene sier at R2 er verre. Takk. Jeg tror fortsatt at det er noe feil der. Jeg føler ikke jeg fortjente en 5 (og ikke tro at jeg har lavt selvbilde). Jeg har hatt en fantastisk sommer. Bestevenninnen min flyttet til Bergen! Gode karakterer! Negative prøver fra gynekologen. Det kan ikke bli bedre! Bare jeg kommer inn på uni i høst.... Har du hatt en fin sommer? :)

J

29.jun.2009 kl.10:27

Regner med vi får høre en del covring av ham nå. Synes folk overdriver denne sorgen litt egentlig. Men men. Smooth criminal, i så mange versjoner.

Merci Beaucoup

29.jun.2009 kl.23:05

Inga, teorien klarer du! Det er uansett ikke verdens undergang hvis du må ta den en gang til (selvom jeg tviler sterkt). Dette går bra. Kult at du skal kjøpe deg bil, blir lenge til jeg skal kjøpe noe sånt.Voksing var mye bedre enn forventet! Var jævlig vondt i 5 første min, så var det bedre. Vi får se om det er verdt det da ;-) Ha en nydelig uke!

MB fra Mallorca

01.jul.2009 kl.19:57

GRATTIS! Told you so :-)

Mari

02.jul.2009 kl.19:35

Unnskyld at jeg ikke kunne være med på Hove! Men som du vet, s hadde jeg det alle tiders i Hellas :D

Skriv en ny kommentar

hits