Mama, I'm coming home

Onsdag morgen var jeg oppe 04.50 og gjorde meg klar for avreise til Gardemoen. Knallvær og fin temperatur, men ikke fullt så fint humør. Vi ankom Gardemoen før halv 7, og spiste vafler på vaffelhuset før 7. På flyet fikk vi beskjed om å bytte fly, da det var noe i veien med motoren. Jeg tenkte på Air-France reprise umiddelbart. Turen gikk naturligvis knirkefritt og vi var i Alta like før kl. ti. Hadde vi blitt hentet i Alta hadde dette vært supert, for vi ville vært i Kauto rundt 12. Siden dette ikke var tilfellet ble det 5 timer venting på buss, som skulle gå kl 3. God stemning på Altas "gigantiske" flyplass. Eneste lyspunktet denne dagen var farmors pannekaker ved ankomst.

Dagene her oppe skal brukes på å lese til eksamen i Historie og Filosofi  som jeg skal ha nå i høst. Det blir interessant. Ellers blir det mye løping, sesongstart om litt over en uke. Jeg drar hjem neste onsdag, fordi jeg skal spille i et bryllup på lørdag.

Fremtidige husmor-Inga er reddet, for nå har jeg oppdaget at det finnes en nettside som heter French Cooking for Dummies! For øyeblikket baker jeg pavlova med sjokolademousse og daim. Det ser til og med ut til å gå bra! Det er litt for ille at jeg ikke kan fortelle kjæresten at jeg baker, i frykt for at han ikke skal komme. Med litt øving blir det forhåpentligvis bedre.

På Alta flyplass, med solbriller foran linsa.
csc0090
Ny pus!
csc0089

6 kommentarer

JULIE AIDA

24.jul.2009 kl.00:47

HERREGUD SÅ NYDELIG KATTUNGE HERREGUD HERREGUD. SER UT SOM EN LITEN LØVE.og tusen takk, forresten.

Merci Beaucoup

24.jul.2009 kl.13:57

Søte lille pusen! Jeg har også en pus hjemme :) Kos deg masse i Alta, og lykke til med lesingen. Historie er kjekt!

Merci Beaucoup

24.jul.2009 kl.15:21

Ticket to ride er et brettspill som du får kjøpt på de fleste bokbutikker. Den er BEST! Spilte det for første gang hos kusinen min. Du får oppdrag og skal bygge "togvei" ved å samle kort og betale så-så mange kort for hver vei, slik at du fullfører et oppdrag fra en by til en annen. Dødsgøyt. Men hvis du skal kjøpe, kjøp Europe, ikke den nordiske. :-)Tror du kommer til å like det!

Merci Beaucoup

24.jul.2009 kl.15:30

ÅÅÅÅH SÅ GLAD JEG BLE! Håper virkelig du ikke blir skuffet. Det passer perfekt å spille det hjemme med familien og. Jeg vil si 3-4 spillere er helt ypperlig. Da skal man bygge mye, og da er det lett for å "ødelegge" for andre uten å være klar over det, slik at de må bygge DEN omveien. Så gøy :-)Jeg, bror, kusinen og mannen hennes spilte det ofte i Stavanger.

Merci Beaucoup

24.jul.2009 kl.18:07

Gleder meg :)

Nikky - GIR BORT DESIGNET MITT

24.jul.2009 kl.19:37

så søt likte layouten din på bloggen :)

Skriv en ny kommentar

hits