It started out as a feeling, which then grew into a hope

Håndballsesongen er igang for fullt med to økter om dagen. Tungt, men deilig. På mandag var vi på armycamp med mamma i Kongsberg på Heistadmoen(kommer bilder), en utrolig krevende med morsom erfaring. Vi løp løypa som de løper og trener i på befalskolen med gjørmegroper, stiger, tau, hinder sand og høye murer. Blir jeg ikke flyver er befalskolen absolutt noe jeg tar opp til vurdering.

Endelig har finværet kommet tilbake også, lenge etterlengtet. Det hadde virkelig vært trist om sommeren skulle ende med kun regnværsdager. På onsdag hadde vi kosetrening på kvelden med vannski, rumperister, bading, volleyball og grilling. Fint å koble inn litt sosialt i oppstartsfasen.

Bilder fra dagen(tatt av Marte E. Kaare og Rebecca S. Larsen)

Jeg og Marte i full sving, moro!
jeeee
Ami, Inga, Marte og Karoline foran den fantastiske Holsfjorden.
tjeneneee
Jeg, Sandra og Kristina på vei til volleyballbanen
sandrainga

4 kommentarer

Jenny

07.aug.2009 kl.23:53

Takk for fin kommentar! Håper det var verdt det, da. Ha en god natt!
Det er forresten et sitat av Coco Chanel. Jo, men det går mer på be yourself - be unique. Som du sikkert skjønner er det noe jeg pusher. Don't let the system get you.

Merci Beaucoup

09.aug.2009 kl.15:25

Kult.

Merci Beaucoup

09.aug.2009 kl.21:56

Jepp, dette skjedde før de to ble sammen. Hehe, kan ikke skjønne det jeg heller. Han er en grei gutt, og er det lengste forholdet mitt (7 mån). Seinere, da de ble sammen hendte det at han ringte og gråt til meg ;)

Skriv en ny kommentar

hits