Oh, I'm sailing away my own true love

Jenta mi drar til USA, og skal bo i Illinois i et år. Hun kommer nok til å få det kjempefint. Nå har jeg også noen å sende brev til når jeg føler at postkassen har vært tom lenge. Au revoir, ma chérie.

Det samme hadde jeg tenkt til å gjøre for to år siden. Jeg ville bort. Bort fra en forferdelig ekskjæreste som gjorde alt han kunne for å gjøre livet mitt surt. Han la igjen stygge beskjeder på hjemmesiden min daglig hvor han fortalte meg hvor stygg jeg var og hvor dum og ubrukelig jeg var. Anonymt selvfølgelig, for det var visst så vanskelig å gjette hvem det var. Han satte ut rykter om meg, og prøvde å få vennene mine til å holde seg unna meg. Hvis jeg og noen venner satt sammen på bussen og han også var der ville han be dem om å flytte seg. Selv om jeg visste at det var idiotisk og barnslig gikk det inn på meg. Å bli rakket ned på hver dag av en person jeg hadde vært sammen med i nesten to år gjorde vondt, selv om jeg var så sint at jeg ikke klarte å se på han. Jeg angret og angrer fortsatt på at jeg ikke gjorde det slutt før. Jeg visste at han var med andre jenter, men jeg ville ikke tro på det. Jeg valgte å tro på han, noe jeg aldri skulle ha gjort. Det som gjorde mest vondt var at han ikke fikk dårlig samvittighet engang. Hvordan det er mulig kan jeg fortsatt ikke fatte. En uke etter meg hadde han ny kjæreste. Det tok en stund før det sluttet å gjøre vondt, men idag tror jeg at jeg lærte mye av det. Da lot jeg meg styre, det gjør jeg aldri lenger. Jeg lar ingen fortelle meg hvordan jeg skal oppføre meg, hva jeg skal ha på meg og hva jeg kan og ikke kan gjøre. Nå har sinnet gått over til medfølelse. Personer som han kommer aldri til å få et sunt forhold. Han har ikke respekt for andre mennesker, og han ser ikke verdien i ekte forhold bygget på tillit. Han sårer jenter igjen, igjen, igjen og igjen. En dag går det kanskje opp for han at han ikke bare ødelegger for de rundt han, men også for seg selv.

Lillian og meg
ohjyee

9 kommentarer

Merci Beaucoup

10.aug.2009 kl.16:42

Jeg er glad du har det bra nå :)
The road to happiness

hoho

11.aug.2009 kl.23:24

Så søtt :) jeg synes nå at han er en knall gutt jeg, da :) Men faktisk, så er det jo du som rakker ned på han ved å skrive dette her, da...?

Drammengutthihi

11.aug.2009 kl.23:45

Den gutten er knall :) han er en kjempe kjekk kjernekar som alltid har vært hyggelig mot meg. At du derimot ikke evner å se forbi din egen nese og tidligere bitterhet er forbløffende. Og så lenge noe er anonymt kan du ikke si det er han, med mindre du sitter med langt over snittet IT kunnskaper, noe jeg tviler på at du har. (ikke nedsettende og slemt ment, som du kanskje tar det som, ettersom du overreagerer over gamle ting har jeg skjønt)Din storsinnede "medfølelse" blir pinlig når du sitter her og holder på på samme måte som han angivelig gjorde. Fakta er noe dritt.XoXo Drammenboii

Inga

11.aug.2009 kl.23:52

Ja, han er nok en veldig god venn, det tviler jeg ikke på. I ettertid var jeg bitter, og sa ting jeg ikke skulle sagt. Men, han brydde seg ikke, og da kan det ikke være så farlig? Uansett har det vel ingenting å si hva jeg mener, for få som leser min blogg her vet hvem jeg snakker om, og sånn vil jeg gjerne at det skal være framover også. Intensjonen var ikke å henge han ut, for vi er historie for lenge siden. Hvorfor dere føler et behov for å forsvare han skjønner jeg heller ikke, når dette kun handler om hvordan jeg oppfattet situasjonen. Selvfølgelig skal dere få si akkurat det dere vil, det gjør jo jeg. Ha en fin kveld!

"anonym"

11.aug.2009 kl.23:54

heia deg :-) jeg skjønner AKKURAT hva du snakker om!

Merci Beaucoup

12.aug.2009 kl.09:23

Det er hennes blogg, hun skriver akkurat det hun vil. Hvis dere ikke har noe fint å si, la vær å kommentere - så enkelt er det.

Ano

13.aug.2009 kl.01:16

Syns det er synd at du ikke klarer å komme over det som skjedde mellom dere, fordi han er en veldig alright fyr og en god venn :) Dumt at dere sluttet på den måten, og at du fortsatt er bitter. Litt dårlig gjort av deg å henge han ut her, siden så mange vet hvem du snakker om.

21.aug.2009 kl.14:06

virker som dere som beskytter han så fært, er nødt til å beskytte han. Fordi dere vet at det han har gjort er sant. Håper bare folk kommer over han!

Skriv en ny kommentar

hits