Brasserie Blanche

MENU DU JOUR

Skogsoppconsommé

med oksehale og feve bønner

Stekt lysing

med lun krabbesalat og kjørvelsaus

Panert og stekt kalvebryst

med tomat, erter og kalvebrissel

Vellagret ost

Myk sjokoladekake

med espelette og sitron sorbet

 

Med denne menyen, flott vin og champagne fra 1991(året jeg ble født) feiret jeg 18-års dagen min i Oslo på Brasserie Blanche på lørdag med Marius, pappa og Colinda. En utrolig flott kveld med fantastisk mat og vin, for ikke å glemme den herlige champagnen som pappa har lagret til meg siden 1991. Clos des Goisses av Philliponnat. Jeg tror aldri jeg har spist så god mat i mitt liv. Helt fantastisk. Men, jeg må innrømme at kalvebrissel var en smule spesielt. Selv visste jeg ikke hva det var før pappa fortalte meg det, og svaret var en smule spesielt. Kalvekjertler tilsvarende de vi har under haken. Likevel ble jeg positivt overrasket, det var absolutt ikke så verst. Vi var også så heldige at vi hadde et franskt par ved siden av oss, noe som sendte meg rett tilbake til Frankrike og omgivelsene jeg er så glad i. Jeg må tilbake snart.

Du vin, ma l'eau de vie. 

fefjk

Én kommentar

Brasserie har jeg spist på flere ganger selv, fint det. Hadde en rolig søndag med å se på 30 Rock, trening (bryst/skuldre) og fotballkamp.

Jeg har en del 'merkelige'titler på innleggene mine. Som often en sang, eller en strofe. En tanke, følelse eller stemning.

Skriv en ny kommentar

hits