Honey, I want you

Jeg føler at forhold tar slutt rundt meg hele tiden. Forhold jeg ville trodd skulle vare, og forhold jeg kanskje ikke hadde tro på. Uansett er det alltid noen som blir såret. For litt siden ble ei på skolen dumpet av kjæresten. Helt uten videre, eller ihvertfall uten at hun så det komme. Det kan skje med hvem som helst. Meg også. Men for øyeblikket føler jeg meg veldig sikker på at det ikke skjer med meg. Noen ganger streifer det likevel tankene mine. Uten at jeg rekker å tenke over det har jeg scenarioet på storskjerm i bakhodet mitt. Han sier de siste ordene jeg vil høre. Det går ikke lenger, han klarer ikke mer. Følelsene er ikke der, han er lei for det. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort.

Vi snakket igår før vi sovnet. Om hvor bra vi har det. Om hvor forskjellige vi er, men hvor flinke vi er til å kombinere livene våre. Jeg har aldri skjønt kjærester som klarer å være sammen hele tiden. Hele tiden. For meg er det viktig å kunne ha litt tid fra hverandre. Litt pusterom. Man må savne hverandre litt. Og det gjør jeg. Jeg savner han ofte, men da blir det enda bedre når jeg ser han igjen. Jeg vet ikke hva som skjer framover, om jeg skal gå på skole i Norge, eller om jeg skal gå flyskolen i Texas. Jeg nyter det jeg har nå. Livet mitt er der det skal være. Vi er der vi skal være. Vi har det fint, og det skal vi fortsette med.

<3
getattachmentaspx

4 kommentarer

Ja, har sett det. Hva skal jeg si, det er for meg to ulike personer. Nå er jeg ikke i tvil om at Dita er a bit twisted og da.

Jeg har tenkt på noe lignende selv, den siste tiden. Scenarioene går hvertfall på repeat på min storskjerm, i bakhodet.
Gratulerer, drive with care-

Merci Beaucoup

27.okt.2009 kl.19:49

GRAAAAAAAAAAAATULERER!!!! Kjør forsiktig, og jippii!

Merci Beaucoup

12.nov.2009 kl.22:57

Jeg skjønner heller ikke hvordan det går ann å være sammen 24/7... Og sånn tenkte jeg helt til jeg traff han jeg er sammen med nå :) :)

Skriv en ny kommentar

hits