I was so much older then, I'm younger than that now

Edie Brickell synger om at det finnes en annen i verden som ser ut som deg selv og som oppfører seg som deg selv. Det hadde jo vært litt spennende. Den mye omtalte jakten på en "soulmate" får plutselig en ny betydning. Selv synes jeg ikke man skal lete etter noe som skal være perfekt. Jeg tror man aldri oppnår noe som er perfekt, uansett hvor lenge man leter. Jeg tror heller ikke det er meningen. Det vil alltid være noe som ikke er helt som man ønsker, og livet ender sjelden opp sånn man hadde tenkt seg aller først. Tenk om man skulle brukt hele livet på å lete etter noe som var umulig å finne? Til slutt ville en kanskje ikke hatt tid til å leve. Det eneste man kan være sikre på er øyeblikket. Men, for ofte lar vi øyeblikkene gå, uten å sette pris på dem. Mitt 2010 skal være et bevisst år med bevisste handlinger. Jeg har ingen nyttårsforsetter som jeg skal holde, da ender jeg alltid opp med å skuffe meg selv. Men, jeg skal være flinkere til å ta vare på opplevelser og øyeblikk.

(jeg har nok lest litt for mye eksistensfilosofi i det siste)

Noen fine ord om livet..


The purpose of life is a life of purpose
- Robert Byrne

You will never be happy if you continue to search for what happiness consists of. You will never live if you are looking for the meaning of life
- Albert Camus

Everything has been figured out, except how to live
- Jean-Paul Sartre

Livet er et eventyr. Vi kan velge å være deltakere, eller vi kan velge å være forfattere. Men, hvem vil vel ikke være forfattere av sitt eget eventyr?


www.weheartit.com

www.disneyparks.com

www.weheartit.com  fra filmen Peter Pan.

www.disneyparks.com

www.disneyparks.com

www.disneyparks.com

www.disneyparks.com

www.weheartit.com

6 kommentarer

marthe ♥

04.jan.2010 kl.20:14

kjempe fin blogg du har!:)

ville du vært så snill og svart på det siste inlegget mitt på bloggen min?:))

Caroline

05.jan.2010 kl.01:14

Jeg digger deg, Inga.

Marte Lango

06.jan.2010 kl.19:23

Så utrolig mange fine bilder.

Mari

08.jan.2010 kl.23:11

Elsket de bildene! Fy søren!! :D

Regine

13.jan.2010 kl.14:44

ah, herlig og drømmende post med fine bilder :))

Brunost

13.jan.2010 kl.21:32

du er en optimistisk sjel i så fall! jeg tenker mer på å hoppe av som å.. ja. slutte å leve på den fysiske måten. men tror kanskje jeg liker din tolkning bedre!!!

Skriv en ny kommentar

hits