Indian Summer

Dette hører jeg på idag.

I love you, the best
Better than all the rest
I love you, the best
Better than all the rest
That I meet in the summer
Indian summer
That I meet in the summer
Indian summer
I love you, the best
Better than all the rest

- The Doors

H&M sin "Garden Collection" er fantastisk. Miljøvennlig og fin på samme tid. Jeg faller alltid for blå plagg, som blant annet denne shortsen.7 kommentarer

brunost

07.apr.2010 kl.20:38

inga, vi har samme t- skjorte!
Ja, litt av en låt. A masterpiece.

Har du hørt skranglerockbandet Yoga Fire? Det er jo rock, selv om det er litt pussig...

Leste boka om de i ferien, har begynt å se litt mer inn i tekstene deres. I tillegg kjenner jeg noen av gutta litt. Er ikke lett å skrive gode tekster på norsk lenger, men de har noe på lager. Den beste låta jeg veit, for den minner meg om deg.
Da er det kanskje bedre å si som sant er, eller å si som Di Derre "...skrev i ruten morgendugg, jeg tror jeg elsker deg..."

Uansett er ikke de ordene av betydning, det er vel mer meningen. "De eneste i verden" er en kjærlighetserklæring, som gitarisen i bandet har skrevet til sin kjære. Paradoksalt nok tok det forholdet selvsagt slutt. That´s life and love with rock & roll.

Ord har ikke større mening enn den vi legger i de.

Så har du "Schizofren", som ganske riktig handler om utroskap...

Christine

09.apr.2010 kl.03:27

så du hadde kommentert hos Maren ang. tatovering. skjønner ikke hvorfor du skal vente til du kommer til Skottland, Marius Meyer som er norsk, er en av verdens beste og holder til i Oslo. Har ikke hørt om noen eksepsjonelt bra i Skottland, det er hvertfall fler som er mer enn bra nok i Norge. Hva Oslo Ink eller hva den heter angår, ville jeg kanskje styrt unna. godt mulig de er flinke, men en smule overhypet. det er mange andre gode studioer i Oslo :)
Jeg skal spørre han om det, men ikke akkurat nå. Men jeg har en følelse...

"Hver gang jeg tror jeg mister deg, tar du bare bedre tak", eller "den beste låta jeg veit, for den minner meg om deg" - er for meg mye bedre og sterkere måter å si det på enn "PS I Love you, come back to me."

maren

09.apr.2010 kl.23:11

takk for deeeet, foten er bedre ja :

jeg anbefaler lucky 7, veldig fornøyd med det stedet og de som jobber der. de har først og fremst old school stil, men har ofte forskjellige gjestetatovører, noe som også gjør at det er kortere ventetid! oslo ink vet jeg ingenting om, men det er jo bare å dra dit og sjekke bøkene deres? jeg mener at norge absolutt er bra nok, det er nok billigere i skottland, så du kan jo lete litt rundt på nettet etter noe der? heldig som skal dit btw!!

Merci Beaucoup

10.apr.2010 kl.13:29

Er HM garden kolleksjon kommet ut? Hm, burde shoppe litt mer..

Har hatt en kjempefin påske!! :) Vel, grønnsakssuppe? Hva skal du ha i den og hva synes du er vanskelig med det?

Kul shorts forresten! Du kler blått.

Skriv en ny kommentar

hits