Russetid- HJELP!

Jeg er visst russ i år. Merkelig nok. Jeg husker da jeg var liten, og russen inntok nærmiljøet hver mai-måned. Jeg husker de var store, og selvfølgelig ufattelig kule. Tenk å bli så kule som dem! Jeg tenkte jeg sikkert aldri kom til å bli russ. Jeg følte meg ikke kul nok, og ikke på langt nær stor nok.

Men nå er jeg russ, og nå er jeg stor.

Plutselig var slutten av april her, og vi måtte begynne å planlegge russetiden. Skal vi ha van? Hvor skal vi? Russeklær? Mye som måtte ordnes. Vi begynner ihvertfall å nærme oss nå. Vanen, Ford Transit 1981, står parkert i garasjen. Nesten ferdigmalt, men mangler en grønn stripe og profilering. Den ble selvfølgelig ikke EU-godkjent, men det er fint med pappaer som tidligere har vært bilmekanikere.

Så- Tryvann til helgen. Russedressen min ser foreløpig ut som en dress fra et malerfirma, men jeg skal se hva jeg får ordnet iløpet av uka. Russelappen har heller ikke kommet, de har visst glemt meg. 

Vi heter så mye som LAPPDANCE. Flaut, men mest morsomt!
Jeg og Karina(tidligere feil.blogg.no) har planlagt et antirussetreff i Sylling, så jeg tenker det blir russetidens opptur. Sol, pølser og øl. Jeg tenker russetiden blir bedre enn jeg har forestilt meg!Én kommentar

brunost

19.apr.2010 kl.16:58

kan du invitere meg, pingu? siden jeg er så glad i sylling

Skriv en ny kommentar

hits