Hjem, kjære hjem?

Igår skrev jeg under leiekontrakt i Pilestredet. Her skal jeg bo hvis det ikke blir forsvaret på meg før neste sommer. Da skal jeg forhåpentligvis filosofere på universitetet, og kanskje bli litt mer glad i Oslo. Det blir spennende, og fint. Og litt skummelt. Alle flytter. Pappa har flyttet. Mamma flytter nå, og lillesøster flytter samtidig som meg. Mange forandringer. Forhåpentligvis fører de med seg noe bra. Time will tell.

Sånn ser det ut..

KjøkkenetStuen
BadetLitt av soverommet


Gangen

7 kommentarer

maren

07.jun.2010 kl.19:46

gratulerer!! det som er er at jeg er kresen, må bo et sted med gangavstand til sentrum, og vil ha store vinduer. haha. hvor mye betaler du for den der? stoor og fin! leter på hybel.no og finn hveeer dag, men har ikke fått noe hittil. så har gitt opp litt egentlig. jeg kjøpte min på ikea, rammemadrass med overmadrass og bein (120 cm), kosta 2000. eller finner du faktisk mye bra og relativt nytt på finn.no, men jeg gadd ikke å stresse med det, men fikk en fin ikea-hylle der til halv pris!

Brunost

07.jun.2010 kl.20:49

det var fint! :)

Merci Beaucoup

08.jun.2010 kl.08:09

Takk for det. Jeg har aldri hatt det bedre :)

Og gratulerer med leilighet! Når flytter du? Jeg tør fortsatt ikke legge ut bilder av vår leilighet, men det kommer en dag. Det kommer.
En vinner er fortsatt en vinner. Og "alle" liker vinnere, og vil være winners. Eller kanskje losers are the new winners snart.

Oslo ja, kanskje vi kan filosofere sammen en gang da =)
Trokke jeg gjorde det helt sjæl før jeg først kom hit egentlig. Men så er byen som a nice girl. You just have to figure out who and what to love. Og det er mye av det her, for en hver smak. Hvis du først leter. Kan sikkert gi deg noen tips når du flytter.

IXA

09.jun.2010 kl.16:34

lykke til kusine:) d blir bra uansett skal du se!

Brunost

09.jun.2010 kl.22:48

jeg LOVER. uansett om det blir om 90 år. promise

Skriv en ny kommentar

hits