Waka waka

Can't help it. Jeg liker Shakira sin VM-låt.

Jeg smiler igjen. Nå bor jeg ikke lenger i fine, trygge, Sylling. Mamma bor i Bærum, og jeg venter på å få flytte til Pilestredet 1. august. Ting begynner å komme på plass. Jeg har overlevd en tur på Ikea og Jysk, og er rimelg fornøyd med det(flere som får angst av ikea?). Jeg gleder meg til et år med filosofi. Jeg fikk igjen de skriftlige eksamene mine her om dagen, og jeg fikk 5 på Historie og Filosofi-eksamen, noe jeg er veldig fornøyd med. Jeg likte oppgaven, og det er fint å vite at jeg har løst den bra. Et år med filosofi blir spennende, og jeg ser fram til det. Lærerne som underviser i filosofi skal være både dyktige og engasjerte.

Jeg har allerede startet treningen inn mot neste års opptak. Jeg skal søke BSES - Russisk, og har tenkt til å gjøre alt jeg kan for å komme inn. Det innebærer å ta opp noen fag, for å opparbeide et optimalt karaktersnitt. For all del, jeg er kjempefornøyd med det jeg har klart til nå, men for å komme inn på russisk skal det mer til. Høsten skal brukes til å finne meg jobb, lese filosofi og ta opp litt fag. Det skal bli fint å komme igang. Et friår er for meg helt uaktuelt. Hva skulle jeg drevet med da? Det skal bli fint å sette igang.

Jeg og kjærleiken hadde straffekonkurranse, hvor jeg vant. Selvsagt(hø-hø).


3 kommentarer

Merci Beaucoup

27.jun.2010 kl.11:39

Høres ut som en bra plan! Du får stå på og lykke til med flyttingen.
God sommer til deg og Ingi. Hva er ferieplanene?

Som ny Oslobeboer anbefaler jeg: http://www.nationaltheatret.no/Unge+National+-et+teaterkort+for+unge+mellom+15+-25.b7C_wBLI5C.ips
Det blir ikke så mye ferie, skal jobbe for det meste og kanskje ha litt fri til høsten igjen. Men i planen ligger: Avslapping, trening, sandvolley, lese, se fotball-vm og le Tour de France, Oslo Live, Øya, Sommerfestivalen på Giske.

Skaffet meg det selv. Går alt for sjelden på sånt.

Skriv en ny kommentar

hits