New addiction: pulsklokke!

Akkurat nå befinner jeg meg i fine Kautokeino. Da jeg kom hit på onsdag fikk jeg pulsklokke av tante og onkel, og nå er jeg hekta. Det har blitt tre joggeturer med pulsklokka til nå, og flere skal det bli! Jeg har alltid tenkt at pulsklokker er oppskrytt, men det synes jeg virkelig ikke etter å ha testet det.

Når jeg trener, er aldri hensikten å gå ned i vekt. Det har det aldri vært. Min hensikt med trening, er å komme i god fysisk form. Enten for å yte bedre i idrett, eller for å forbedre kondisjonen min. Det som er så fint med pulsklokka er at jeg kan "låse" et pulsnivå, når jeg er på ønsket intensitetsnivå. Da sier den ifra hvis jeg ikke tar i hardt nok, og det er en super motivasjon.

Ikke bare sier den ifra hvor høy puls jeg har, den lagrer også alle treningsøktene mine. Jeg får opp søyler for hver treningsøkt. Jeg kan trykke på hver av dem, og da vises det når jeg løp, hvor lenge jeg løp, gjennomsnittspuls, makspuls, antall kalorier og hvor lenge av økten jeg holdt meg i ønsket sone, og hvor lenge jeg holdt meg i fettforbrenningssonen. Nå skal det løpes til isen inntar Oslos gater.


Sånn ser den ut. Fin, sant?
3 kommentarer

Merci Beaucoup

09.okt.2010 kl.15:10

Ikke bare fin, men fantastisk! Jeg har lenge tenkt på pulsklokke selv, men det er litt i det dyreste laget for meg :)

Merci Beaucoup

09.okt.2010 kl.15:13

Og tusen takk for kommentaren din! Du er best! Da trenger du heller ikke lykke til, stå på!!!! :D

Merci Beaucoup

20.okt.2010 kl.19:09

Dere nei, men jeg er lat :( Alt for lat!

Skriv en ny kommentar

hits